Tupplur

Nu har man tagit sig en tupplur, känner mig lite piggare. Kanske blir lite gladare=)
Min man är o hämtar gästerna o vår äldsta son som sovit över hos dem inatt.
Han hade spelat spiderman monopol till 12 i natt o, han vann, de lär man få höra nu när han kommer hem=)
Nu tänkte ja börja lite smått med maten o duka fint, de är ju faktiskt nyårsafton!

Kram M

Pricken över i

Nu upptäckte ja att sopbilen redan tömt soptunnarna... Innebär att våran är proppfull!!! Nu får vi vänta i 2 veckor till nästa gång, hur ska detta gå, hmm. Ja, ja inget att göra åt...

Jag o yngsta grabben gick ut på en promenad o provade lite backar med bobben, gud va kul vi hade de!
Han skrattade riktigt från hjärtat=) Gick ner till mamma o pappa sen o fick oss lite fika.

Nu blir de lite plockning.

Kram M

Gott nytt år

Jag vill önska alla mina trogna läsare Ett gott nytt år!!!
Ha de riktigt bra idag!!!





Kram M

Sur o grinig

Ska man inte vara "Happy" idag de är ju nyårsafton men de är inte jag, inte än iallafall.
Morgonen börjar med att jag kliver upp med lillgumman, poängen är att jag skulle få ligga en liten extra stund idag för de var rätt länge sen o ibland behöver man de... Jag väntar på att min man ska vakna men icke o då är ja redan pigg så då är de bara att kliva upp.
Sur o butter går jag ner o va upptäcker jag då, soptunnan måste ut, såg att grannarna gjort de. Går till dörren o då är dörren inte låst, min man gick o la sig sist igår, slarv. Eftersom ja redan va sur o grinig så irriterade ja mig på allt smått o gott. Inne i köket stod maten kvar som skulle in i kylen, min man som tog sist...
Diskmaskinen va inte ur plockad... Men nu är de fixat, soptunnan utdragen, maten kastad o min man är vaken!!!
Undra hur denna dag slutar, lyckligt hoppas ja ;-)

Kram M


Snygga till i hemmet

Idag ska man dammsuga o svabba så de är fint till i morron=) Syrran, hennes sambo o lillman kommer.
Ska äta gomat o bara ta de lugnt, så skönt! Undra om man ska hitt på nått med grabbarna på dagen, vore ju lite kul ;-)

Igår blev de storhandling som tänkt. Ja måste få säga, shit va snälla barn ja har när man är ute o handlar. Hur kul är de egentligen o handla mat för en 5 o 8 åring, men de hängde med så snällt.
Va in på coop för där va de halva priset på skor, så grabbarna köpte sig ett varsitt par. 75 kr o 100 kr, billigt!

Just nu är min man på besiktning med skrot forden, undra hur de går... Får säkert nån 2:a, inte kul o lägga ner pengar på den bilen...

Jag o min man har undrat i många dagar nu om grannen mitt i mot sitter i fönstret o tittar ut (eller in hos folk) Men ser nu att de är en blomma (rund) i en avlång kruka. Vi har bara tittat dit när de varit mörkt så då har de precis sett ut som ett huvud, haha. Ja nu har vi fått svar på den frågan=)=)=)

Kram M

Natten till juldagen

Natten till juldagen kom tand nummer 2 fram på lillprinsessan=)

Kram M

26/12-29/12

Jaha, då har de gått ytterliga några dagar sen man skrev sist, har liksom inte haft tid. Så en liten sammanfattning:

26/12 Iväg på engång när birsta city öppnade o trängdes med de andra på rean. Dålig rea, nästa år tänker ja inte åka. (Undra om ja håller de) Barnen fick handla lite för pengarna de fått i julklapp. Måste spara lite till Sthlm också, för där blir de Br leksaker=) På kvällen var vi bjuden på middag hos svärmor. Senare åkte ja o hjälpte syrran o duka inför dopet.

27/12 Mosters lilla älskling döptes Snacka om yr präst, men go o glad va hon! Man fick sig ett leende på läpparna många gånger=)=)=) Gud va mycke fina presenter lillprinsen fick.
Av oss fick han en tavla som man ska trycka fot o hand o sätta ett kort i mitten, nappflaskor med extra nappar o en tavla som ja gjort med datum, vikt o längd, kort.
Efter blev vi bjuden på middag av syrran o sambo, Tacopaj, den va asagod!!! Äldsta grabben o min man stannade o spelade färdigt spiderman monopol de va inte hemma förrän 12 på natta, min son vann. Trodde först de hänt dem nåt eftersom de aldrig kom hem, men de var så inne i spelet så de glömde tid o rum.

28/12 Igår blev en hemma dag efter allt åkande hit o dit, så skönt! Tvättade bort all tvätt, härligt. Men när de va dags för middagen så tittade man i kyl o frys, o j-vlar va tomt. O va lat man blivit när man sluppit göra mat på flera dagar, tillbaka till verkliga livet...

29/12 idag blir de stoooor handling, måste fylla upp kyl o frys innan råttorna svälter. Först ska vi hälsa på min vän S, var så länge sen. Livet bara rullar på. Tror ja ska slänga ihop en kladdis o ta med, är ju så gott ;-)

Ja de var en liten sammanfattning av mitt liv de har senaste dagarna.

Kram M

Eagle eye

Nyss sett filmen Eagle eye, tyckte den var rätt ok, somnade ju inte iallafall=)


"Jerrys framgångsrike tvillingbror omkommer i en mystisk olycka. Plötsligt finner Jerry sig, tillsammans med en ensamstående ung mamma, indragen i ett mardrömsscenario. De blir tvångsrekryterade till en terroristcell där det planeras ett politisk mord."


Poster

Kram M

9 år

I dag är de 9 år sen jag o min man träffades=) Oj, va tiden går fort när man har roligt!
Undra vad vi gör nästa år vid den här tiden, kanske äter go mat hela familjen på resturang ;-)

Kram  M


Muffins

Nu har min äldsta son bakat muffins själv för första gången, fick liiiiite hjälp=)
Han fick "Kråkes kokbok" i julklapp med bilder o text, han sprang runt här i köket som en yrhöna o plockade fram allt. Hoppade upp på stolen öppna en kökslucka o hoppa lika snabbt ner igen för då hade han glömt va de va han skulle hämta, haha
Men nu är de en stolt grabb som sitter o väntar på att de skall bli färdiga i ugnen=)


Kram M





Julafton

Nu är julafton förbi. Vi firade med hela tjocka släkten, 23 st var vi. Barnen åt o väntade spänt på tomten, när den väl kom så såg ja hur vår tuffa grabb C blev lite rädd=) Han var mycke avvaktande, tittade mycke. De kom två tomtar till oss den ena såg elak ut o den andra såg ut som en go o glad fylltomte,stora röda kinder o en stor röd näsa med vitt krulligt hår, jag skratta så jag trodde jag skulle trilla av pinn. När de gått säger yngsta grabben, de var en tomte o en clown, hahaha.
Efter vi firat tillsammans så åkte min familj o syrrans familj till mamma o pappa o spelade sällskapsspel o sov över, mysigt.

Mamma går ju o fyller år så här dagen efter julafton så vi blev bjuden på jullunch innan vi åkte hem
Av oss fick hon ett kort där de stod att vi tre systrar ska bjuda henne på middag, sen ska var o en göra något annat med henne. Jag ska ta med henne på bio=) När hon läste blev hon jätte glad o rörd, alldeles tårögd. "Sånt här tycker jag om" sa hon med gråten i halsen=) Kul att hon blev nöjd fast de inte hänt än =p

Mår inge bra idag, har haft ont i sidan ända sen jag fick lillgumman, de liksom kommer o går. O idag är inte alls en bra dag, illamående o döont. Måste vara nåt med nå organ i kroppen efter snittet, går väl till sig hoppas ja=)=)=)

I morron är man bjuden på middag hos svärmor, man blir så bortskämd med mat de här dagarna, så skönt!

Nä nu ska ja fortsätta vila o se om de går till sig.

Kram M

Färg

Nu har man varit till Birsta, shit va mycke folk, de är stopp i varenda cirkulationsplats.
Köpte färg till löshåret, skulle vilja ha de i morron o inge fint när de inte är samma färg :p
Hittade även en klänning för 149 kr tyckte ja va ganska billigt, tror ja ska ha den på nyårsafton.

Kram M

Lyckad dag o lycklig grabb

Gårdagen började med att barnen fick filmen Wall-E i julstrumpan.

Sen fick äldsta grabben paket av oss, han fyllde ju 8 år igår, storgrabben! I paketet var de Nintendo DS, glad kille kan man säga=)
Åt frukost sen tog vi en tur till Media markt där fick kan köpa ett spel till Nintendo DS för pengarna han fått av släkten, de blev Pokémon såklart=)
Nintendo DS Spel NDS Pokémon Ranger Pokemon Shadows of Almia

Efter blev de Ica Maxi, tvungen att köpa några saker som vi glömt.
Eftersom grabben fyllde år så fick han välja va vi skulle äta till lunch, trodde de skulle bli Mc men han ville Sibylla, tur de, mycke bättre!
När vi väl kom hem var de bara att börja med maten för kl.16 kom farmor o mormor o moster C på middag. Av dem fick han ett spel, de va också nå pokémon och en väska med massa tillbehör till Nintendo DS.

34 In 1 NDSL Super Kit Hörlurar Väska Laddare Fodral Pennor
På kvällen kom hans farbror o sambo o kusin, de kom med en radiostyrd BMW, ganska stor =)
Vi avslutade kvällen med att se Wall-E.
Han sa att de hade varit en toppen dag!

Kram M


Guldfisk

Idag har äldsta grabben fått en guldfisk i present av sina mostrar. Ni skulle ha sett hans min när han kom ner på sitt rum å där stod de en fisk. En hel lycklig grabb! Han har sprungit upp o ner för att kolla så den lever, så gulligt!
Fisken heter Nemo blev inte Ass som tur var=)=)=)



Kram M

Förskola eller inte...

Igår kom den där frågan upp igen "Varför går han inte på dagis?"

För mig är de inte konstigt att ha min yngsta grabb hemma, snart börjar han skolan o då FÅR han inte vara hemma, man ska väl ta vara på all tid som går att få.
Jag personligen tycker de är konstigt att man ens vill lämna sitt barn på dagis(förskola) om man själv är hemma,  men de är ju va jag tycker de!
Tänker inte skriva så mycke mer om de, har ju redan gjort de en gång, o ja blir ju så upprörd, haha

Tror ja ska skriva om roliga saker istället=)
I fredags hade hela tjocka släkten julpyssel hos mamma, så mysigt. Gröt o skinksmörgås åt vi också som varje år.
De grattade min äldsta grabb, han fick 400 kr som han ska få göra av med på måndag när han fyller år. Han verkligen längtar, han har redan lagt upp va han ska handla. Jag har ju tänkt att han ska köpa ett spel till Nintedo DS som han ska få av oss i morron, får se hur de blir...
Igår kom vänner med barn o gratta honom, han fick pokémonpärm, Spökis oTp (barnversion) Han var såååå nöjd med alla saker. Pärmen sprang  han ner med på sitt rum så ingen skulle förstöra, spelen spelande vi två omgångar i går efter alla åkt. Super kula spel till och med min man tyckte de va kul så då är de många +++++++++++++

Min yngsta grabb har sovit hos mormor o morfar inatt, mormor ringde i går o frågade om han ville o de ville han naturligtvis. 
Mina barn är inte borta så väldigt mycke så de känns jätte konstigt när de väl är de.  Som nu är de alldeles tyst, ja är ju van min surrkuse till grabb på morron, hans mun går ju i ett, hihi

Idag ska vi till syrrans svärmor med jultidningar, hon har sina barnbarn där i dag så de ska bli trevligt att träffa dem. Grabben är super rolig, kommer många roliga saker från honom, charmigt måste ja säga=)

Måste avsluta med:
Är de nån som kan ge mig en BRA anledning till varför barn(syskonet) ska gå på dagis(förskola) när föräldern är föräldrarledig...

Kram M

Somna tidigt

Igår somna man 20.30, helt slut. Men va gör ja vaken nu, börjar ju inte förrän 9... Försökte somna om 6 men gick inte, äh tänkte ja ja kliver upp o gör lite nytta då.
Idag när ja kommer hem så blir de till att ta tag i yngsta grabbens rum, de skall röjas o plocka bort massor med leksaker nu innan jul, Lillgummans o äldstagrabbens rum är vi klar med, så de känns skönt.

Frågade en liten kille igår hur många år han var. Han svarar "Tje år" o håller upp hela handen med 5 fingrar, men hur gulligt är de inte så säg=)

Nä nu blir de till att göra lite nytta!

Kram M

Riktigt roligt

Nu har man gjort första dagen på jobbet, riktigt roligt faktiskt! Men nu känner ja mig lite trött, är inte van...
Ska jobba två dagar till, go tider, i morron 9-13 o fre 7.30-13. Tänk om man fick jobba så här jämt, va härligt de skulle vara, man kan ju drömma lite=)

Nu ska ja bara mysa med barnen o mannen i huset

Kram M

Överraskad

Har jag inte en gullig VÄN så säg!!! Här blir man super överraskad, hon o hennes föräldrar kommer med ett paket för att de fått låna mina bil barnstolar.
Vet ni va de va i paketet, super fin ängel o en krona (hänga) som de ska vara ljus. Skita fint! Tusen tusen tack!!! 

                               
Min va finare, vit o hänger i lillgummans fönster redan, ska bara tända de nu=)

Kram M

13 år 84 cm lång

http://jonkoping.expressen.se/Nyheter/1.1403273/taylor-13-ar-84-centimeter-lang

Såg ni detta på kanal 5 igår? Snacka om liten människa...

Kram M

L-Ö-K

Ojoj, va min man sa roliga saker här vid maten, man fick sig ett litet skratt=)=)=)

Han sitter o matar lillgumman, hon har fått spagetti o köttfärssås på burk, så säger han:
- Vet du att de är L-Ö-K i maten?? (Stavar, hon är 9 månader)
- Lilla gubben, hon förstår inte om du säger att de är lök o så flinar ja med världens flin =)=)=)
Såg att han kom på sig själv...

Går de några minuter så säger han
- Att hon vet att hon ska gapa o stänga munnen
- *flinar* va du har funderingar i dag, hihi
Sen börjar han med alla dessa läten, haha
-Nu kommer bilen brrrr, flygplanet bom bom, tefaten swish swish.
Har aldrig hört den där om tefat, hahahaha

Love You!

Kram M

Förkylningstider

Usch, va de går runt med denna förkylning. Nu har grabbarna haft denna hosta i flera dagar. I förrgår va de min man som låg o snörvla, å ni kan ju bara tänka en man med en riktig förkylning...
I natt började lillgumman snora o hosta, ja har lite ont i halsen. Hoppas de går om sig fort=)

Ringde från mitt jobb nu o frågade om jag kunde jobba o varför inte, extra pengar tackar man inte nej till=)
Efter jul är man ju tillbaka på heltid igen, å fatta att jag ska jobba läääänge då. Inge mer barn innebär ju inge mer mammaledighet...
Tur att jag fick komma tillbaka till min avdelning o jobba med dem jag trivs med, kunde ju inte ha blivit bättre.

Idag har ja en riktig hemma dag, ska inte ut nånting hade jag tänkt... Känner ja mig själv så kan ja säkert inte hålla de, men ska försöka;-)

Igår va man på luciafirande på jobbet, så mysigt. Tycker de är så mäktfullt o ha lucia ute.
Tog en promis med min vän J o hennes dotter, härligt å få sig lite motion, va ju ett tag sen.
Har kommit på att ja är ganska lat av mig, hittar alltid på ursäkter för att ta en promenad... De måste ja ändra på, kanske gå till jobbet, vore ju en start... 
Innan va grannen o hennes dotter här, tog de bara lugnt o surrade lite. Hon får mig att varva ner, tackar, hihi.

Ska fira julafton med hela tjocka släckten, vi blir 25 st. Gud va mysigt de ska bli, ja älskar ju mycke folk o min SLÄKT!

Kram M

"Böjet"

Undrar va de heter själva "böjet" mellan knogen o fingertoppen, har faktiskt ingen aning va de heter=) 
Har fått många förslag i går... Knoge, fingerled, fingerböj,ringled... Mycke skratt blev de, haha


Kram M

Lössa?

Haha, hur härlig är inte de små liven=)
I morse säger ja till grabbarna att vi ska lussa, yngsta grabbben tittar på mig o säger inget utan bara fortsätter leker.
Nu nämner ja de igen fast ja sa vi ska luciafira. "Jaha", utbrister min yngsta grabb, "Jag trodde vi skulle kolla löss"
Lussa fick han till lössa, haha

Kram M

Sammanfattning av veckan

Nu flyter dagarna på bara, hinner inte ens blogga...
Kan tala om att jag blev supernöjd med håret, är som en ny människa igen=)
Men va ja kände mig gammal när jag satt där i frisör stolen...
Först kom vi in på min ålder, å 30 låter inte ungt för en 18 åring, haha. Pratar lite å då säger ja "min man" gud va de kändes som jag var 40 år helt plötsligt. När hon satt i färgen i håret så såg ja alla rynkor ja fått i pannan, vart har de kommit i från???
Huvudsaken jag inte känner mig som 30, å de kan ja tala om att de gör ja ju absolut inte, haha Snarare 27 ;-)


I tisdags handlade ja färdigt alla julklappar, så skönt! Har dragit ner på de i år, bättre o lägga pengarna på sina egna barn o de blir ju bara "byta pengar". Så de ända ja köpt till är mina barn, syrrans grabb, minsta syrran(har ju inga egna barn än...) Mamma o pappa, svärmor, mormor o hennes sambo, morfar o hans fru. Blev ju ganska många iallafall men har varit många fler alla andra år.


Födelsedagspresenten till äldsta grabben är också fixad, han går ju o fyller år så där 2 dagar före julafton=)
Han ska få ett sånt där Nintendo Ds o ett Pokémonspel till. Han tror absolut inte han ska få de för jag har sagt att de kan han glömma för den är alldels för dyr, så de ska bli kul o se hans min när han öppnar. De värmer ju i hjärtat o se sina barn glad!



Av mina systarar ska han få en fisk, få se va han döper den till nu då=) Tror att "Ass" går bort för när ja bad honom berätta för sin farmor va han ville att fisken skulle heta (om han skulle få nån) så blev han jätte generad o tittade ner o sa ja vet inte, haha.

Lillgummans rum blev vi klar med i torsdags, blev kanon fint, så nöjd! På morron åkte ja till mamma för att hjälpa henne o sy gardiner så när ja kom hem hade min man tapetsera halva rummet. Jag frågade om ja fick hjälpa till o de fick ja o vips så hade vi gjort resten på 1 h. (Han hade hållit på i 5 timmar innan ;-) Jag klippte våder o limma o B satte upp dem, kunde inte samarbetat på bättre sätt. Sist vi tapetserade bråkade vi bara, man vill ju gärna göra på sitt eget sätt.

Idag ska vi baka peppisar, sen ta med dem å lussa för mamma o pappa o svärmor. Ska bli mysigt!

Kram M


Klippa håret

Idag ska man bli fräsch i håret, skönt! Fick de i 30-årspresent o de är välbehövligt kan ja lova.
Ikväll ska ja till jobbet på julmys, ska bli kul=) Ska köpa med en julklapp på F, undra va de kan bli ;-)

Äldsta grabben hostar o hostar, jobbigt för honom. Vaknade i morse 5.30 av att han säger "Mamma jag mår inge bra"
Såg att han hade tungt att andas så då blev de astmaspray.

Kram M


Vad kvinnor egentligen tycker om män...

Jag hade lärt min man att göra sin del av hushållsarbetet och nu stod   h  an i tvättrummet och ville tvätta sin t-shirt. Han hade varit därute i cirka två sekunder då han ropade: "Vilket program ska jag använda?"
"Det beror på" svarade jag, "vad står det på t-shirten?"
"Manchester United" svarade han.
Och så säger de att blondiner är dumma...

________________________________________________

Käre Gud,
Jag ber om visdom till att förstå min man, kärlek till att förlåta honom och tålamod för hans skiftande humör. För du vet Gud, att om jag ber om styrka, kommer jag att slå ihjäl honom!
AMEN

________________________________________________

Ett par ligger i sängen. Mannen säger:
'Jag ska göra dig till värdens lyckligaste kvinna!'
Hon svarar: 'Jag kommer att sakna dig...'

________________________________________________

Q: Vad kallar man en intelligent, läcker och behaglig man?
A: Ett rykte...

________________________________________________

Q: Hur undviker du att din man läser dina mail?
A: Du ändrar 'Inkorg' till 'Bruksansvisning'

________________________________________________

Kram M

Hosta igen

De märks att äldsta grabben har astma, på engång när de blir kallt ute så kommer hostan.
Men de är mycket bättre nu när han blivit äldre, hade de varit för 3 år sen så hade man suttit på akuten med en slö pipande grabb o fått andas in medicin.  Så man ska inte klaga...
Blir en inne dag för honom idag o han är skitsur för de, men vill inte att han ska bli sämre o de blir han ju i kall luft.

Har fått kort från 30 årsfesten, fy f-n va kul!!! Ett minne för hela livet, rappen vill man glömma bara, haha.

Kram M

Guldfisk

Gud va härlig min äldsta son är! Frågade honom va han önskade sig när han fyllde år, å de va ju en heldel. Men vi pratade lite kring fisken han önska sig.

Syrran: Vilken sort skulle du vilja ha?
Grabben: Guldfisk
Syrran: Va skulle du vilja att han skulle heta så?
Grabben: ASS (arsle)
Jag: Så när kompisarna kommer säger du till dem "kom ner på mitt rum o kolla på min/mitt ass"
Grabben: *skrattar hysteriskt* får drickan i näsan

Snacka om att han har samma humor som sin mamma =)=)=)



Kram M


Hockey hockey hockey

Jag är inte så förtjust i den där förbannade j-vla hockeyn! Den tar alldeles för mycket tid av vårt liv!!!
Hör på den här veckan som min man har från och med förra söndagen

Söndag: Hockeyträning
Måndag: Hockeyträning
Tisdag: Hockeyträning (tränare åt grabbarna)
Onsdag: Hemma
Torsdag: Titta på hockey i hallen
Fredag: Hemma
Lördag: Titta på hockey i hallen
Söndag: Träning (tränare åt grabbarna) o träning på kvällen

Summan av kardemumman han är mer borta än hemma!!!



Kram M

"Komma till"

I går kväll ville min man "komma till", tänker inte berätta om de blev nåt, de får ni fundera på, hehe
Men iallafall, då säger jag "De är en trött mamma här" ( innebär att jag vill sova) Vet ni va jag får till svar??????
" En kåtpappa här" Jag gapskratta, så där förstörde man den stämningen, hahahahahaha

Kram M

Grattis!

Grattis grattis min vän J på 30 årsdagen!
 Hoppas du får en riktig trevlig kväll!!!




Kram M

Alla "måsten"

Nu är de ny städat i skafferi, skönt de känns!
De är många måsten så här före jul... Jag ska ta alla måsten i min takt, de blir nog bäst så =)
En sak VILL jag ska vara klart innan jul, å de är lillgummans rum!
De ligger liksom över mig, men snart så är de också gjort, när man minst anar ;-)

Kram M

Bh 2 i 1 =)

Är hos syrran o hälsar på o får syn på hennes bh, snacka om en hel ryggtavla till knappar bak.
Skämta med hennes sambo att han måste tappa lusten efter att börja knäppa upp alla dessa knappar =)
Men de va ju en amningsbh så då är de ju bara att knäppa upp två knappar fram, så vips är de framme. Då blev de ju genast en porrbh!


                                                                                      
(Usch, va den bilden va porrig, de bjuder ja på ;-)


Kram M
                                                                                                

Fräcka raggningsrepliker

Hur vill du ha dina ägg imorgon bitti? Kokta, stekta eller befruktade?


Jag gillar inte porrfilmer. Det känns så orealistiskt när folk är så där dåligt utrustade.


Jag har skydd, har du säng?


Jag kan ta med dig jorden runt på mitt privata jetplan och sedan har jag en rymdraket i byxorna som kommer att få dig att nå kosmiska höjder.


Jag är en utomjording. Mitt uppdrag på den här planeten är att para mig med en av er sort.


Med tanke på vilken effekt du har på mina nedre regioner, antar jag att ditt namn är Viagra.


Min flickvän har precis gjort slut, för att jag tillfredsställde henne så mycket att hon aldrig orkade gå till jobbet.


Min morot skulle passa bra i ditt trädgårdsland.


Snygga ben.. när öppnar dom?


Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex.


Vill du se något växa?

(Jag själv skulle bli skita rädd om nån kille kom fram till mig o sa nåt av detta, haha)

Kram M


Här kommer svaret

Hon hoppades att mannen skulle dyka upp på även denna begravning.

Om du har svarat rätt, tänker du som en psykopat.

Detta var ett test skapat av en känd amerikansk psykolog. Många seriemördare deltog i testen och svarade rätt.

Om du svarade fel kan du skratta dig lycklig.


S ja är lite rädd för dig nu... Säg att du läst svaret innan =)
MissLida, skönt att du inte kunde svaret ;-)

Kram M


Återfunnen

Vet ni va, min man har hittat julgardinerna=)=)=) Han hade lagt dem i en jullåda förra året som ja inte hade en aning om, eller rättare sagt jag hade glömt de...
Så nu sitter de uppe, blev sååå fint!

Idag ska jag hälsa på min vän J o dit kommer J o hennes dotter. Ska bli kul att träffas, vi gick i samma klass alla 3, så man har mycket att prata om, både gammalt o nytt ;-)

Sen ska yngsta grabben "klippa" tungan i dag, låter otäckt. De är själva strängen under tungan som är för kort så den ska liksom snittas eller hur ja ska säga. Lillgubben är jättenervös!

Klockan 16 ska jag hämta min vän S son på dagis o skjutsa honom till hans mormor, ska bli roligt. Blir första gången ja hämtar honom, tänk om han inte vill följa med, va gör ja då... Lockar med lite gosaker kanske, haha. Ska nog inte vara några problem=)

Dagen ser ut som den vore min, många järn i elden!!!

Kram M

Ps. Nån som kommit på gåtan??? Ds.

Skridskor

Hmm, här går man in i godan ro till tv-rummet o va ser man...
Min man sitter i skinnfåtöljen med skridskorna på... ööö???.... under dem har han lagt min beiga matta för att inte repa golvet. Ja, va ska man säga =)=)=)
Jag älskar ju honom som han är, haha


Kram M

En klurig gåta

En kvinna var på sin mors begravning, där mötte hon en man hon inte kände igen. Hon tyckte mannen var fantastisk och underbar och blev förälskad ögonblickligen! Då begravningen var över försvann han utan att hon fått hans telefonnummer. Ingen visste vem han var så hon kunde inte kontakta honom. Några dagar senare mördar hon sin syster. Varför?

Denna gåta hade vi på festen o glömde säga svaret, nån som vet???

Kram M

Puppilura o snopp???

Men jag mååååste berätta en sak min yngsta grabb sa förra veckan, jag tyckte de va sååå roligt =)
Jag står o byter blöja på lillgumman.

Han: Lillgumman har puppilura
Jag: Ja de har hon
Han: Du har puppilura
Jag: Ja de har jag
Han: Jag har en snopp
Jag: Ja du har en snopp ( Har gått igenom de här så många ggr så man svarar bara på rutin)
Han: Brorsan har en snopp
Jag: Ja alldeles riktigt
Han : Pappa har snopp *blir tyst ett tag* MED SKÄGG
Jag: Va, har pappa snopp med skägg *SKRATTAR*
Han: Ja de har han!

Men hur gulligt är de inte, han tror de heter skägg=)

      +   Helskägg brunt

Kram M

Tjurig liten tand

I natt har hon OCKSÅ varit ledsen, tand nummer 2 är på G. Har inget minne av att killarna va så här ledsen när de fick tänder. Hon vaknar o skriker o grinar, de gör ont i mamma hjärtat!



Har precis tagit en promenad med äldsta grabben o hans kompis till skolan för att se hur de går för dem att gå på vägen. De gick ju hur bra som helst!!!
Ska gå o föröka vila lite, har tagit hårt på kroppen att vara vaken så många nätter, man är ju inte ung längre, haha.

Kram M

30-årsfesten

Va ska man säga om den... HELT LYCKAD!!! Jag är super nöjd, kul o få ha den med sin vän!!!
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja hmmm, vi kan börja på fredagkväll.
J o jag åkte upp till stugan för att duka o pynta till 70-tal, vi var där från 17 till 24, snacka om en hel arbetsdag.
Vi var supernöjda med utsmyckningen när vi åkte därifrån, men otroligt trötta.
Lördag åkte vi upp med maten, köttfärspaj o kykling/baconpaj. Gjorde färdigt salladen också. När jag står o skär så säger ja till J "De måste ha råtter här" För på spisen låg ett paket Knorr som var ett hål i som såg ut som nån gnagt på, så såg de inte ut när vi lämnade de, tänkte inge mer på de...
Hem duscha, klädde ut oss till punkare. Jag o J älskade punk musik när vi var yngre o punken kom sent 70.
Jag hade, svart skinnjacka, svart t-shirt som de stod Sex pistols på, svart/rosa randiga strumpbyxor, stövlar, nitbälte o armband, kedja runt halsen o pricken över i, rosa peruk=) J såg likadan ut fast hon hade rött istället för rosa.
När vi väl var uppe i stugan igen o satt på spisen så säger J att de luktar illa från spisen. Jag går dit o öppnar men ingen lukt, sätter näsan på sidan vid spisen o känner en vidrig lukt så de vänder sig i magen. Jag o J höll på att kräkas!
Jag bara skriker "De är säkert råttpiss" Sprang runt o öppna alla dörrar o fönster för de stank i hela lokalen, fy f-n.
J ringde till han vi hyrde av så han kom upp. Han drar fram spisen o va tror ni var där bakom... 2 st möss j-vlar som hade pissa o skitigt!!!
En smet som han döda med en sop o den andra försvann in bredvid diskmaskin... Klockan var då 17.30 o 18 skulle de komma...
När folket kom var vi lite stressad eftersom maten inte var värmd o klar. De fick ett varsitt halft kort som de skulle para ihop med sin bordskavaljer på så sätt blev de lite mingel. Vi hade varit snäll o satt sin partner mittemot för de värsta som finns är att sitta bredvid folk man inte känner.
J gick o förklara för alla att vi var lite försenad pga möss incidenten
Maten var på plats o sen rullade de bara på. Till efterrätt blev de päron med smält after eight, riktigt 70-tal.
Vi öppnade presenterna, jag fick:
* Systemkamera
* Extra blixt till
* Presentkort på Cliffords tatoo
* Presentkort på IKEA
* Trippeltång
* Halsband
* Presentkort på hårsalong samt middag på någon restaurang med mina svägerskor + svärmor
* Ljusarrangemang
* Pengar
* Blommor
* Wild africa
* Massa lotter
Tusen tusen tack  för de jättefina presenterna, är så nöjd!

Nu kunde man slappna av o sätta sig o prata med folk. Va 70-tals musik hela natten lång, haha
Sen va de dags för lite lekar, dagistanter som vi är=)=)=)
Vi delade in dem i 4 lag. Började med att leka leken "Vem ska bort" (Fem myror är fler än fyra elefanter 1974)
Va hur kul som helst o höra hur de diskuterade o undrade vilken sak som skulle bort o de va ju tvungen att tänka som oss, hahahaha.
Efter de fortsatte vi dansa, surra o dricka. Sen va de dags för charader, en från varje lag skulle komma upp o göra charader av en 70-tals film, lite extra poäng om de visste exakta årtal på filmen.
Efter de va jag super nervös för J o jag skulle ju bjuda på oss själv o spexa...
Kom överens om att köra sista leken som gick ut pa att komma på så många ord man kunde på kvinnas samt mannens könsorgan, fy f-n va mycke skratt de blev, allstå var får man allt i från, hahaha
Tror inte jag skulle kalla min mans för "köttfärslimpan" ;-)
Då var de dags för att bjuda på sig själv då, jag o j rappade om lite pinsamma saker vi gjort tillsammans. Ska tillägga att vi kan absolut inte rappa=)=)=)
Festen höll på till 3 då plockade vi undan lite så de inte skulle bli så mycke på söndag. Va hemma kl 3.30 efter en mycket lyckad kväll.
Tack min vän för allt!!! Kunde inte ha blivit bättre, de här gör vi om =))))))
Vill även tacka de som hjälpte till i köket, tackar tackar!
Å du S, kul att du stannade så länge fast du är trött av dig just nu eftersom du har en liten "bulle" i ugnen!
Å du också syrran o sambo som hade W me, kul att ni stanna tills musiken blev hög. Hade säkert vare längre om de inte höjt, eller hur ;-)
Stort tack till mina föräldrar som tog hand om alla mina 3 barn, är jätte tacksam över de!!!

Ja, de var lite om festen =)=)=)=)=)

Kram M

Utmaning=)

Har blivit utmanad av Loglady =)


Var är din mobiltelefon? Köksbänken
Var är din andra hälft? Bredvid

Ditt hår? Bedrövligt!

Din mamma? Sover?

Din pappa? Jobbar

Syskon? Två

Det bästa du vet? Familjen

Din dröm inatt? Jenny...

Din dröm/ditt mål? Bygga

Rummet du är i? Köket

Din hobby? Fotografera

Din skräck? Andar

Var vill du vara om 6 år? Nyhuset

Var var du igår? Överallt

Vad du inte är? 31

En sak du önskar dig? Lycka

Var du växte upp? Timrå

Det sista du gjorde nu? Blogga

Dina kläder? Svarta

Din TV? Platt

Ditt/dina husdjur? Dammråttor

Dator? Bärbar

Ditt humör? Trött

Saknar någon? W

Din bil? Mazda

Något du inte har på dig? Jacka

Favoritaffär? Maxi

Din sommar? Kanon

Älskar någon? Massor

Favoritfärg? Brunt

När skrattade du senast? Igår

När grät du senast? Lördags

Utmanar alla mina bloggläsare=)=)=)

Kram M


En trasig människa

Nu är man en trött människa i sina bästa år...
Natten till lördag va man vaken till 4 på morron med en febrig o grinig prinsessa, min man va snäll o klev upp på morron så man fick sova till 10. Sen va de fixning av fest hela dagen, åter kommer o berättar om den=) Kan skvallra att man va hemma kl 3.30 ;-)
Natten till måndag var likadan, även då uppe till 4 o sen upp kl 7. La mig igen o sov mellan 8.15-9.15.
Och nu natten som varit har jag o min man turats om.
Hon är otröstlig! Högfeber o ledsen, en tand har tittat fram om de har någon samband med de...
Känns faktiskt som jag har blivit överkörd av nån slags ångvält o sen på backad av den också!

Kram M

RSS 2.0