Morsdag

I morse fick man paket av sina söner, ett super fint halsband som va köpt på ur o penn o en ny mascara, välbehövligt;-)

Började dagen med att gratta svärmor, sen bar de av på 2 årskalas o efter de åkte vi till min mormor.
Har varit full rulle helaste dagen!

Har fått de där förbaskade svidet i magen. Skulle vilja sätta fingret på va de är så jag kan göra nått åt de... nån slags stress är de ju garanterat, men vad. De är inte att jag far o flänger, de här är en ond stress =P
Går väl till sig.

Lillgumman har följt med mormor hem, hon ska få sova där. Känns verkligen tomt, ja känner mig lite halv... Skulle behöva passa på o göra alla måsten, men luften gick ur mig. Ska ropa in lilleman så han får bada.
Man kanske ska lägga sig i tid idag så man är utvilad i morron, vore ju faktiskt bra, haha

Kram M


Kanoners!

Vilken kanon dag vi haft!!!

Klev upp vid 6, så man va liksom seg hela förmiddan. Men efter att ja hoppat in i duschen så fick jag fart ;-)
Började med o hälsande på syrran J. Efter de åkte jag , lillgumman o äldsta grabben in till stan, så mysigt. Är så glad att min son följde med, de händer liksom aldrig. Grabben fick sig ett par nya skor han ska ha på skol avslutningen. Vi lyxande till med leksaker, men... sa att de får öppna den när de städat sina rum, kallas muting eller hur ;-) Grabben handlade mors dagspresent till mig som jag ska få öppna i morron, spännande.
Vi åt glass ute i solen o de stod massa hojar runt om oss som vi tittade på, va visst nån mc dag idag.
Sen åkte vi hem slängde in en ananaspaj o åkte till vännen S, där blev jag o barnen bjuden på tacos, så gott. Tack vännen!
Tog även en sväng till mamma o dit kom även mostra. Gu va ja gillar att träffa o umgås med folk =D
Nu blir de en film.

Kram M

Cliffan

Åkte raka vägen till cliffan efter jobbet eller rättare sagt plockade upp syrran C o hennes kompis + min lillgumma innan. Gick ner o titta va han hade men inget jag fastande för... hmm. Detta är inte lätt alltså, men nu är ja tillbaka på de första jag ville, få se om de slutar med de, man vet ju aldrig.

I morron är de fredag, då blir de en birsta tripp o fira mamsen, kör morsdag i förväg. PÅ lördag ska yngsta grabben på kalas o på söndag ska lillgumman o jag på 2 årskalas. Hoppas på bättre väder i helgen bara, gillar inte de här trista vädret.

Nä nu blir de sängen, ska upp med tuppen i morron

Kram M

=D

Jag lever =D
Här va de längesen man tittade förbi...
Ska försöka få liv i den igen!
Ska till Clifford i morron o titta va han har för utbud, ska höra med honom om han kan rita om en tato ja hittat på nätet... är lite kluvad... vet inte riktigt va jag vill...hmm. Men nått blir de ;-)

Kram M


Sviiiiid

Välkommen tillbaka "svid i magen"... =(

Kram M

RSS 2.0