Forts. på vår toppen sommar ;)

Hade turen o få jobba veckan efter vi varit i göte o ulla, man tackar inte nej till jobb. Så en vecka gick åt till de=) Veckan därpå åkte vi o va i sthlm en hel veckan, hur underbart som helst. Sthlm är verkligen en vacker o fin sommar stad. Hade sagt till grabbarna innan vi åkte att de blir ingen grönan då vi varit på liseberg, men hade pengar som vi lagt undan så vi tänkte överraska dem iallafall o gå på grönan.
Dagen för grönan så åkte vi till parken utanför vasamuseet o hade picnic, så barnen såg grönan därifrån, sen gick vi till o med förbi. Va som o vifta godis varför ögonen på dem. Men inge gnäll om att gå in, bara stora ögon;-) så dagen efter när vi står där o de ff inte förstår att vi ska gå in o ja kommer med åkbanden, ja de går inte att beskriva med ord, hur glad o överraskade de blev. Just i de tillfälle va vi världens bästa föräldrar, haha.
Min äldsta åkte alla tänk bara otäcka karuseller, fick även upp mamman i fritt fall o insane....






Dagen på grönan va kanon, syrran c kom ju också o va med oss =D

Sen va ju även vännen v med familj i sthlm så en dag åkte vi till dom o hälsade på, där blev vi bjuden på middag. Sen tog vi en tur runt där de bodde. Man har ju gått mycket kan ja lova...
De två sista dagarna såg man på barnen att de va less o åka t-bana o flänga runt, inte så konstigt, haha.

Samma dag som vi kom hem så överraskade vi moster som fyllt 40, tog ut henne o åt å jop´s o sen blev de en öl på en pub. Avslutade kvällen i paviljongen hos mamma o pappa, en mycke trevlig kväll.

Nä nu blir de på med kläderna o iväg på jobbet.

Kram M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0