Akuten

Då blev de akuten i går kväll då... Yngsta grabben hade ju en rejäl öroninflammation förra fredagen. Åt penicillin i 5 dagar. I går fick han feber o klagade på de andra örat, trodde de skulle gå över med alvedon o nässpray, men inte de. Han blev jätte ledsen o sa att han hade jätte ont. Ringde in till sjukhusrådgivningen å de tyckte att vi skulle komma in men helst vänta ett tag för de var kaos, hur mycket folk som helst.
Vi åkte in så vi var där till 20.00, hur mycke folk som helst, j-vlar va kommer alla ifrån...
C sitter o leker med leksakerna de har, tillslut ser jag att de är en trött liten kille så ja ber honom sitta i mitt knä.
Inga protester, han hoppa upp o satt sig. I samma veva kommer de en mamma med två barn, tjejer, å strax efter pappan.
De klär av sig o ber pappan köpa en dricka till dem, han gör de men säger att de räcker med en eftersom de har inga fler mynt.
Efterstund säger min grabb "En sån där pappa vill jag också ha som köper dricka"
Ja började tokskratta så tårarna rann, syrran som var med trodde han sa fel o mena fantan, men han sa om samma mening igen. Då frågade ja "vill  du verkligen byta ut pappa", men då ändra han säg men han tyckte han kunde byta namn till "Pontus".
Eftersom han hade/har ont i öronen så pratar han ju ganska högt... Innan vi får komma in så utbrister han (varit tyst sen den där pappa incidenten)  samtidigt som han gör en gest med armen "Vad har allt folk här för fel, har de också ont i öronen?" Man kan inte annat än bara LE=)=)=)
När vi väl fick komma in på ett rum så somna han o snarkade högt. Innan så klagade han på de andra örat, så då tänkte ja att nu svamlar han o har inte ont i något av dem, att han inte kommer ihåg vilken han sagt.
Dr kommer in o tittar i öronen, å tror ni inte på den, han har öroninflammation på BÅDA! Stackars liten, va ont han måste ha de=(
Nu ska han få äta ett annat penicillin i 7 dagar. Ska få komma in på öron till veckan, ska väl diskutera en operation igen.



Kram M

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars C. Hoppas den pencilinen hjälper nu då. Det är ju hämskt att ha ont i öronen, ojojoj/V

2008-11-18 @ 13:24:05
Postat av: J

Ja visst märks de att du fått ett öronbarn! Stackare! Stor kram till lilleman

2008-11-18 @ 15:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0